Organisatie

DGS Events is hoofdorganisator van Het Noorden Bevrijd. Bij DGS Events zijn ze gespecialiseerd in het organiseren van genietmomentjes op locatie. Van catering tot aan het organiseren van festivals. 

Samen met DGS Events en een enthousiast team aan vrijwilligers maken wij van Het Noorden Bevrijd een onvergetelijk event!

Vrijwilliger worden in een super dynamisch team? Meld je dan aan!

Welkom, wij zijn Bart & Marc; twee jonge creatieve ondernemers gestationeerd in het noorden van het land.
Wij genieten ervan wanneer we andere mensen blij kunnen maken. Met een team van jonge, enthousiaste en gastvrije dames en heren mogen wij een tal van leuke en succesvolle evenementen organiseren. Het schrijven van geschiedenis door het organiseren van een onvergetelijk event bij jou op locatie is het mooiste wat er is.

Wat begon met een klein idee voor een festival groeide al snel uit tot een professioneel bedrijf met een groeiend aantal genietmomentjes op kwalitatief, hoogstaande events.

Om de kwaliteit van onze service te waarborgen werken wij met een beperkt aantal externe schakels. Zo kunnen wij aan elke vraag voldoen en weten wij dat we uw vraag met kwaliteit kunnen voorzien.

 

Ontwerp zonder titel
automobile-4629831_1920

Samen met geweldig team van enthousiaste vrijwilligers kunnen wij Het Noorden Bevrijd medemogelijk maken. Deze helden helpen ons onder andere met;

Het opbouwen van het bivak, de logistieke planning, de evenementen rondom het Noorden Bevrijd, de stoet en het afbouwen.

Deze helden zijn jongens en meiden van 15 tot en met 85 jaar die zich inzetten voor het herdenkingsevenement van het Noorden. Wil jij je ook inzetten om deze herrinnering leven te houden?

Meld je dan aan via onderstaande button.