Het Event

Het Noorden Bevrijd strijkt neer in het pittoreske Annen waar we op de Hondsrug ons bivak opbouwen. Met een rijke historie in de oorlogsjaren is dit een geweldige plek.

Annen is een goed bewaard esdorp omringt door mooie natuurgebieden. Midden in de oude dorpskern ligt de grootste grasbrink van Europa. Aangrenzend staat een monumentale boerderij uit 1896 waar de inrijlaan is voor het bivak van Het Noorden Bevrijd.

Wanneer je de oprijlaan in rijdt zie je de poort van het bivak. Hier controleren wij je inschrijving en wijzen we je naar je plek. Bij het secretariaat op het bivak kan je munten kopen voor consumptie en je consumptiebonnen halen welke je hebt besteld tijdens de inschrijving.

Geen consumptiebonnen besteld tijdens het inschrijven maar wel mee eten? Bij het secretariaat kan je je aanmelden.

Op het bivak vindt horeca plaats waar je gezellig kan samen komen om in stijl wat te eten en te drinken.

Elke ochtend vindt er om 08:30 een briefing plaats voor alle bestuurders. We bespreken de route en belangrijke informatie voor bepaalde dorpen en/ of steden. Om 09:00 moeten de motoren warm zijn om in colonne de rit te rijden.

Zaterdag vindt er een feestavond plaats op de brink in Annen. Hier komen we samen met dorpsbewoners om met elkaar te proosten op de bevrijding. Het zou super zijn om enkele voertuigen te positioneren op de brink!

DGS Events faciliteert toilet en douche voorzieningen op het bivak.